onderhoud
voor
VVE’s

neem contact op

Bent u een trotse eigenaar van een appartement? Dan heeft u geregeld te maken met gezamenlijk onderhoud aan uw gebouw via uw Vereniging van Eigenaren (VVE). Voor dergelijk onderhoud bent u bij Bouwbedrijf A&M van Elk aan het juiste adres.

Samenwerken met ons betekent voor elke VVE onderhoud naar tevredenheid. In de praktijk komt u niet voor verrassingen te staan. Als er sprake is van achterstallig onderhoud aan uw appartementencomplex, is een plan van aanpak met het juiste advies noodzakelijk. Het juiste advies dat dan nodig is, kunnen wij u bieden.

Onze heldere offertes geven duidelijk inzicht over wat tegen welke prijs wordt gedaan. Met duidelijke feedback tijdens onze werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de contactpersoon binnen uw VVE op de hoogte blijft van de gang van zaken.

Wat wij voor uw VVE kunnen doen:

  • Groot onderhoud kozijnen, gevels en daken
  • Schilderwerk en houtrot herstel
  • Meerjarige onderhoudcontracten

Verschillende VVE’s hebben inmiddels het onderhoud aan ons uitbesteed. Vraag daarom gerust een offerte bij ons aan. Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nog nergens aan vast. Laat in onderstaand contactformulier weten wat uw wensen zijn. Wij reageren altijd binnen 2 werkdagen. Indien u sneller contact wenst, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

NEEM CONTACT OP

Vul het contactformulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn. Omschrijf uw project zo goed mogelijk.