over
bouwbedrijf
A&M van Elk

neem contact op

Bouwbedrijf A&M van Elk is in 2015 opgericht door de broers Arjan en Martin. Als team zijn wij goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel werken en leveren wij kwaliteit en maatwerk. 

Bij ons kunt u terecht voor complete bouwprojecten zoals een aanbouw of een dakkapel. Ook voeren wij groot en klein onderhoud uit voor uw VVE. Maar ook bij kleinere projecten kunnen wij u helpen. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, tegelwerk, metselwerk en dakwerk.

Met Bouwbedrijf A&M van Elk weet u dat de klus goed voor elkaar komt. Als het nodig is, schakelen wij andere vakmensen in. Maar wij dragen altijd de volledige verantwoordelijkheid van uw project en zorgen voor de perfecte afwerking.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Kies niet zomaar een bouwbedrijf voor uw klus. Lees de ervaringen van onze klanten en kies voor kwaliteit.

De heren Van Elk hebben wederom zeer goed werk afgeleverd, onze zolder ziet er geweldig uit! Ze dachten met ons mee, regelden alles met de onderaannemers (elektriciën, loodgieter, stukadoor) en waren zeer vakkundig. Bijkomend pluspunt is dat de mannen heel aardig en netjes zijn

Annelies Vredeveldt

Aftimmeren en elektra dakkapel

Arjan en Martin hebben bij ons prachtige nieuwe kozijnen geplaatst. Dit ging snel en vakkundig. We zijn zeer blij met het mooie resultaat. Het contact over de planning en het contact tijdens de uitvoering was erg prettig werken. We hebben inmiddels ook een andere klus bij ze uitgezet.

Jelmer Offerein

Drie houten kozijnen incl. deur vervangen

Arjan en Martin zijn bij ons geweest om de zolder af te timmeren en deuren in te hangen. De broers doen exact wat ze beloven zowel qua werk als qua afspraken maken. Ze werken hard, snel en het eindresultaat is prachtig! Inmiddels zijn ze bij ons bezig aan een volgende klus.

Sanne van der Putten

Zolder aftimmeren

Martin en Arjan hebben prima vakwerk geleverd en een zijkant van de serre vervangen die ernstig was aangetast door houtrot. De broers zijn vriendelijk, werken heel secuur, denken mee en houden zich aan de afspraak. Wij zijn heel tevreden en raden deze vakmensen zeker aan iedereen aan.

Martin de Bock

Zijkant serre vervangen

De broers van Elk zijn net klaar met onze ingrijpende verbouwing: nieuwe wenteltrap, wanden, deur, kozijn, dakramen, elektra en groepenkast. Alles met grote zorgvuldigheid uitgevoerd terwijl we gewoon in het huis konden blijven wonen. Ik kan de broers van harte aanbevelen voor uw verbouwing.

Boudewijn Kragt

Zolder verbouwen

De broers Van Elk reageerden snel en kwamen bij het kijken naar onze opdracht vakkundig over. De klus zelf hebben ze prima uitgevoerd, wij zitten er de komende winter warm bij met ons dubbel glas. Ze gingen professioneel te werk en ze hebben er geen haast klus van gemaakt. Erg prettig.

Anoniem

Vervangen openslaande deuren en ramen

Het plaatsen van openslaande deuren in een raamkozijn is netjes uitgevoerd. Er moest een stuk muur ingeslepen worden en verwijderen van borstwering en het aftimmeren aan de binnenkant. Alles is geplaatst volgens de afgesproken offerte en op de datum. De volgende klus laat ik ook weer door hun uitvoeren.

Bob Komen

Raamkozijn met openslaande deuren

De mannen hebben mooi werk geleverd, het kozijn zit er netjes in en de muur is op hun aandringen binnen en buiten keurig aangeheeld zodat er geen ‘zaagsnede’ zichtbaar is. We zijn er erg blij mee. De werkzaamheden verliepen prettig, het werd nooit rommelig en daarmee is de overlast beperkt tot een minimum. #aanrader

Anoniem

Plaatsen deur en raam in buitengevel

De broers Van Elk hebben keurig vakwerk geleverd. Zij gaven ons een duidelijke, gespecificeerde offerte voor het aftimmeren van onze zolderkamer nadat daar een dakkapel geplaatst was. Ze hebben netjes gewerkt, goed mee gedacht over onze ideeën en tussentijdse veranderingen daarin waren geen probleem.

Richard van der Wal

Aftimmeren zolder

Deze timmermannen werken goed en vakkundig. Ze stralen rust uit en dat zie je terug in de degelijkheid van het werk. De communicatie voor en tijdens het project is prettig en in alle duidelijkheid verlopen en het eindresultaat is meer dan goed..

Anoniem

Dichtmaken ruimte onder galerij opgang

De broers Martin en Arjan van Elk hebben bij ons de oude boeiborden vernieuwd door trespa. Ze hebben uitmuntend werk geleverd, Wij zijn meer dan tevreden. De broers werkten achter elkaar door. Gunden zichzelf weinig tijd om te eten.
Ze waren heel keurig en beleefd.

Herman Brink

Boeiborden vernieuwen door trespa

Twee vriendelijke en professionele heren hadden de plafonds er in no time in zitten, en hebben deze vervolgens keurig afgewerkt. De prijs was goed en het werk is perfect uitgevoerd – zeer aan te bevelen dus!

Annelies Vredeveldt

Plafondplaten zetten

Perfect uitgevoerd door de firma van Elk, echt ouderwets vakwerk wat je tegenwoordig weinig tegenkomt. De mannen denken met je mee en geven vakkundig advies. De volgende klus gaan ze zeker ook voor ons uitvoeren.

Ivo Pfister

Plaatsen nieuw kozijn met deur en dorpel

Prima nette gasten, hebben prima kwaliteit geleverd! Nette vriendelijke mannen die wisten waar ze mee bezig waren. Bij iedere volgende klus, gaan wij direct van Elk bellen!

Arjan de Ruijter

Lek Velux dakraam vervangen