verbouwing
laten
uitvoeren

neem contact op

De kogel is door de kerk: u wilt verbouwen en zoekt hiervoor het juiste bouwbedrijf. Bouwbedrijf A&M van Elk is uw partner in de bouw. Bij ons kunt u terecht voor elk type verbouwing, van groot tot klein.

Hieronder ziet u een kleine greep uit de verbouwingen en werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Voor vragen of meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

wat wij doen

Aanbouw

Wilt u uw woonruimte uitbreiden? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Een mooie aanbouw kan verrassend veel ruimte opleveren. Wij kunnen uw aanbouw van het begin tot het eind voor u realiseren.

Dit houdt in dat wij u bijstaan met advies, de aanvraag voor een eventuele bouwvergunning en natuurlijk zorgen voor een perfecte oplevering.

Dakkapel

Met een dakkapel kunt u ook uw woonruimte groter maken. Daarnaast brengt een dakkapel ook meer zon en licht in uw woning.

Voor een dakkapel op de zij- en voorgevel is meestal een vergunning nodig, een dakkapel aan de achterzijde van uw woning kan meestal geheel vergunningsvrij worden gebouwd.

Dakopbouw

Met een dakopbouw creëert u een compleet nieuwe verdieping op uw woning. Een dakopbouw wordt het meest gekozen bij woningen met een plat dak.

Bouwbedrijf A&M van Elk kunt u deze klus met een gerust hart toevertrouwen. Uw woning wordt snel vergroot met minimale bouwoverlast.

Kunststof en aluminium kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, goed isolerend, duurzaam en inbraakwerend. Ze zijn tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van houten kozijnen.

Bouwbedrijf A&M van Elk levert kunststof en aluminium kozijnen en deuren en kan het totale plaatje, van inmeten tot montage, voor u regelen.

Badkamers en keukens

Wilt u een nieuwe badkamer of keuken laten plaatsen? Ook dan staat Bouwbedrijf A&M van Elk graag voor u klaar.

Bij de verbouw van een badkamer of keuken komt veel kijken. Het is belangrijk dat u van tevoren alle zaken goed op rij zet. Zo kunt u meteen op een eenvoudige manier water en energie (en dus geld) besparen.

Overige diensten

Ook bij diverse overige werkzaamheden kunt u op de vakkundigheid van Bouwbedrijf A&M van Elk vertrouwen.

U kunt ons o.a. inschakelen voor schilderswerk, stucwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, tegelwerk, metselwerk en dakwerk.

NEEM CONTACT OP

Heeft u verbouwplannen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan.