verbouwing
laten
uitvoeren

neem contact op

De kogel is door de kerk: u wilt verbouwen en zoekt hiervoor het juiste bouwbedrijf. Bouwbedrijf A&M van Elk is uw partner in de bouw. Bij ons kunt u terecht voor elk type verbouwing, van groot tot klein.

Hieronder ziet u een kleine greep uit de verbouwingen en werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Voor vragen of meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

wat wij doen

Aanbouw

Wilt u uw woonruimte uitbreiden? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Een mooie aanbouw kan verrassend veel ruimte opleveren. Wij kunnen uw aanbouw van het begin tot het eind voor u realiseren.

Dit houdt in dat wij u bijstaan met advies, de aanvraag voor een eventuele bouwvergunning en natuurlijk zorgen voor een perfecte oplevering.

Dakkapel

Met een dakkapel kunt u ook uw woonruimte groter maken. Daarnaast brengt een dakkapel ook meer zon en licht in uw woning.

Voor een dakkapel op de zij- en voorgevel is meestal een vergunning nodig, een dakkapel aan de achterzijde van uw woning kan meestal geheel vergunningsvrij worden gebouwd.

Dakopbouw

Met een dakopbouw creëert u een compleet nieuwe verdieping op uw woning. Een dakopbouw wordt het meest gekozen bij woningen met een plat dak.

Bouwbedrijf A&M van Elk kunt u deze klus met een gerust hart toevertrouwen. Uw woning wordt snel vergroot met minimale bouwoverlast.

Badkamers en keukens

Wilt u een nieuwe badkamer of keuken laten plaatsen? Ook dan staat Bouwbedrijf A&M van Elk graag voor u klaar.

Bij de verbouw van een badkamer of keuken komt veel kijken. Het is belangrijk dat u van tevoren alle zaken goed op rij zet. Zo kunt u meteen op een eenvoudige manier water en energie (en dus geld) besparen.

Overige diensten

Ook bij diverse overige werkzaamheden kunt u op de vakkundigheid van Bouwbedrijf A&M van Elk vertrouwen.

U kunt ons o.a. inschakelen voor schilderswerk, stucwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, tegelwerk, metselwerk en dakwerk.

NEEM CONTACT OP

Heeft u verbouwplannen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan.