kunststof
en aluminium
kozijnen

neem contact op

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van houten kozijnen. Door de strakke vormgeving, de prachtige profielen en de grote duurzaamheid zijn kunststof kozijnen soms zelfs een betere keuze dan hout. 

Als u nieuwe kozijnen van kunststof wilt laten plaatsen, dan is het goed om te weten dat dit een besparing op uw energierekening kan opleveren. Want nieuwe kunststof kozijnen met isolerend glas en goede afdichting zorgen ervoor dat er minder warmte verloren gaat en u dus minder hoeft te stoken om uw huis warm te houden. Dit kan uiteindelijk een flinke besparing op uw energierekening opleveren.

Naast kunststof kozijnen kunt u bij Bouwbedrijf A&M van Elk ook terecht voor kunststof deuren en aluminium kozijnen. Uiteraard van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Laat u dus gerust adviseren wat het beste bij u past. Wij werken voor particulieren, bedrijven en VVE’s en kunnen het totale plaatje, van inmeten tot montage, voor u regelen.

KUNSTSTOF EN ALUMINIUM KOZIJNEN EN DEUREN

Verhoog uw wooncomfort, verlaag uw energierekening!

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een populaire keuze. Niet alleen omdat ze verkrijgbaar zijn in veel soorten en maten, maar ook omdat ze onderhoudsarm zijn, een goed isolerende werking hebben en een goede prijs/kwaliteitverhouding kennen.

 

Door de gedegen constructie van kunststof kozijnen bent u gegarandeerd van tientallen jaren probleemloos functioneren en minimaal onderhoud. Daarnaast zorgt het sterke binnenwerk van kunststof kozijnen ook nog eens voor uitstekende inbraakwerende eigenschappen.

Kunststof kozijnen aanvragen

Aluminium Kozijnen

Aluminium kozijnen zijn wat duurder in aanschaf dan kunststof kozijnen. Dit komt doordat de grondstofprijs voor het materiaal van kunststof kozijnen goedkoper is. Daarnaast zijn aluminium kozijnen niet geschikt voor huizen aan of dichtbij de kust

 

Aluminium kozijnen hebben een luxe industriële look, zijn licht en erg geschikt voor grootschalige constructies. Verder zijn de voordelen gelijk aan die van kunststof kozijnen. De keuze voor aluminium kozijnen is dan ook vaak vooral een kwestie van voorkeur, budget en smaak.

Aluminium kozijnen aanvragen

Kunststof deuren

De voordeur is het eerste dat uw bezoekers zien. Dan is het fijn dat deze deur er representatief en verzorgd uitziet. In de stijl die bij uw pand aansluit, modern of juist klassiek. En van uitstekende kwaliteit zodat u er geen omkijken naar heeft.

Een kunststof deur is dan een uitkomst. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige kunststof deuren tegen een scherpe prijs die niet alleen bestand zijn tegen de weersomstandigheden maar ook goed isoleren en stevig genoeg zijn om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden.

Kunststof deuren aanvragen