Uw Bouwbedrijf in Hillegom

Bouwbedrijf A&M van Elk uit Hillegom is uw partner in de bouw

Verbouwing, onderhoud of renovatie

Heeft u verbouwplannen en zoekt u hiervoor het juiste bouwbedrijf in Hillegom? Dan is Bouwbedrijf A&M van Elk uw partner in de bouw! Als allround bouwbedrijf in Hillegom kunt u bij ons terecht voor elk type verbouwing, van groot tot klein.

Maar ook voor onderhoud en renovatie aan uw woning in Hillegom bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben al veel onderhoudsprojecten uitgevoerd voor zowel particulieren als voor VVE’s van appartementencomplexen in Hillegom en omgeving.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Het voordeel van een bouwbedrijf in Hillegom

Bouwbedrijf A&M van Elk bestaat uit de broers Arjan en Martin van Elk. Als team zijn wij goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen wij snel werken en leveren wij maatwerk en kwaliteit.

Wij zitten -bij wijze van spreken- bij u om de hoek dus u bent verzekerd van korte lijntjes. Geen oponthoud door files, geen doorbelasten van reiskosten. Gewoon een goed bouwbedrijf in Hillegom dat snel langskomt om uw wensen in kaart te brengen en voor u aan de slag gaat.

Verder hanteren wij een onderhoudstermijn van maar liefst 3 maanden (in plaats van de standaard 30 dagen). Dus mocht er toch iets niet naar uw zin zijn, dan komen wij gewoon weer even bij u langs. Dat is het voordeel van een bouwbedrijf in Hillegom!

NEEM CONTACT OP

Verbouwen in Hillegom

Zoekt u een bouwbedrijf in Hillegom omdat u een verbouwing wilt laten uitvoeren? Bouwbedrijf A&M van Elk helpt u graag. U kunt bij ons terecht voor:

 • aanbouw laten maken
 • uitbouw laten maken
 • dakkapel laten maken
 • dakopbouw laten maken
 • keukens en badkamers laten maken of renoveren
MEER OVER VERBOUWEN IN HILLEGOM

Woningrenovatie en onderhoud in Hillegom

Ook voor onderhoud en renovatie aan uw woning in Hillegom kunt u bij Bouwbedrijf A&M van Elk terecht. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals:

 • zolder aftimmeren
 • kozijnen vervangen
 • woningisolatie
 • VVE onderhoud bij appartementen
GA NAAR RENOVATIE EN ONDERHOUD

Hoe kiest u een goed Bouwbedrijf in Hillegom?


Een goed bouwbedrijf in Hillegom kiezen is niet makkelijk. Bouwbedrijf A&M van Elk onderscheidt zich door kwaliteit, snelheid en persoonlijke service door onze kleinschaligheid. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw klus perfect wordt uitgevoerd. Hieronder hebben wij de voordelen van Bouwbedrijf A&M van Elk voor u op een rij gezet:

 • Ervaring
  Sinds 2015 hebben wij de meest uiteenlopende projecten uitgevoerd, van dakkapel tot uitbouw of het vervangen van kozijnen. U bent dan ook verzekerd van een schat aan ervaring. En mocht er bepaalde expertise bij ons ontbreken, dan schakelen wij daar een collega-vakman voor in.
 • Snel, veilig en schoon werken
  Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen daarom snel werken. Als het nodig is, zorgen wij voor extra veiligheidsmaatregelen zoals een steiger. Nadat de klus geklaard is, leveren wij de ruimte bezemschoon op zodat u direct kunt beginnen met inrichten.
 • Meedenken
  Laat ons uw verbouwplannen weten en wij vertellen u wat er mogelijk is. Profiteer van onze jarenlange ervaring en laat ons met u meedenken of uw plan bouwtechnisch haalbaar is of wellicht nóg beter kan worden.
 • Reviews
  Wij zijn ontzettend trots op de positieve reacties van onze klanten op ons werk. Daarom nodigen wij u graag uit om onze reviews te lezen zodat u een goed beeld van ons krijgt.
 • Portfolio
  Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus bekijk vooral ons wij portfolio om onze afgeronde projecten te bekijken en laat u overtuigen door onze kwaliteit.
 • Prijs
  Nadat wij al uw wensen op een rij hebben gezet, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Deze offerte wordt niet overschreden, tenzij het gaat om een stelpost (schatting) of meerwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat wij scherpe offertes uitbrengen in relatie tot de kwaliteit die wij leveren dus vraag gerust een offerte bij ons aan.
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

verbouwen? VAN ELK!

Bouwbedrijf A&M van Elk voor

Gratis stappenplan

wat onze klanten zeggen

Kies niet zomaar een bouwbedrijf voor uw klus. Lees de ervaringen van onze klanten en kies voor onze kwaliteit.

Onze klanten

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

bekijk alle reviews

De heren Van Elk hebben zeer goed werk afgeleverd, onze zolder ziet er geweldig uit! Ze dachten met ons mee, regelden alles met de onderaannemers (elektriciën, loodgieter, stukadoor) en waren zeer vakkundig. Bijkomend pluspunt is dat de mannen heel aardig en netjes zijn.

Arjan en Martin hebben bij ons prachtige nieuwe kozijnen geplaatst. Dit ging snel en vakkundig. We zijn zeer blij met het mooie resultaat. Het contact over de planning en het contact tijdens de uitvoering was erg prettig werken. We hebben inmiddels ook een andere klus bij ze uitgezet.

Arjan en Martin zijn bij ons geweest om de zolder af te timmeren en deuren in te hangen. De broers doen exact wat ze beloven zowel qua werk als qua afspraken maken. Ze werken hard, snel en het eindresultaat is prachtig! Inmiddels zijn ze bij ons bezig aan een volgende klus.

Martin en Arjan hebben prima vakwerk geleverd en een zijkant van de serre vervangen die ernstig was aangetast door houtrot. De broers zijn vriendelijk, werken heel secuur, denken mee en houden zich aan de afspraak. Wij zijn heel tevreden en raden deze vakmensen zeker aan iedereen aan.

De broers van Elk zijn net klaar met onze ingrijpende verbouwing: nieuwe wenteltrap, wanden, deur, kozijn, dakramen, elektra en groepenkast. Alles met grote zorgvuldigheid uitgevoerd terwijl we gewoon in het huis konden blijven wonen. Ik kan de broers van harte aanbevelen voor uw verbouwing.

De broers Van Elk reageerden snel en kwamen bij het kijken naar onze opdracht vakkundig over. De klus zelf hebben ze prima uitgevoerd, wij zitten er de komende winter warm bij met ons dubbel glas. Ze gingen professioneel te werk en ze hebben er geen haast klus van gemaakt. Erg prettig.